Skład:
kukurydza, śruta poekstrakcyjna sojowa (toastowana), gluten paszowy pszenny, otręby pszenne, pszenica, wywar gorzelniany zbożowy suszony (kukurydziany), śruta poekstrakcyjna paszowa z nasion rzepaku, pszenżyto, węglan wapnia, lecytyna surowa sojowa, kwasy tłuszczowe, fosforan jednowapniowy, chlorek sodu, nasiona dyni i dyniowatych, marchew suszona, produkty przetwarzania ziół - pokrzywa
Składniki analityczne:
Białko surowe 16,97%
Włókno surowe 4,00%
Lizyna 0,80%
Wapń 0,82%
Sód 0,16%
Oleje i tłuszcze surowe 4,21%
Popiół surowy 5,37 %
Metionina 0,29%
Fosfor (P) 0,56%
Dodatki:
Witamina A – 7 000 j.m.
Witamina D3 – 3 000 j.m.
Witamina E – 20 j.m.
Żelazo ( siarczan żelaza) – 45 mg/kg
Selen (selenin sodu) – 0,25 mg/kg
Miedź (siarczan miedzi) – 10 mg/kg
Mangan (tlenek manganu) – 62,5 mg/kg
Cynk (tlenek cynku) – 50 mg/kg
Jod (jodan wapnia) – 1,3 mg/kg